Persondatapolitik & GDPR

Ved ikke lige hvad der skal stå her???

Information om brug af cookies

Nicuma.dk benytter cookies for at optimere din oplevelse. Ved dit første besøg på siden beder vi dig derfor tage stilling til, om du vil fortsætte med cookies.

Ønsker du ikke at fortsætte på siden med brug af cookies, kan du blot benytte en privat browser til dit besøg, og på den måde benytte sitet helt anonymt.

 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Affinaderiet
Østerbrogade 137, stuen
2100 København Ø
Telefon: 72 300 678
E-mail: info@nyfortuna.dk
CVR. 29512604

Ovenævnte ejer benytter sig af følgende domæner, hvor samme persondatapolitik og GDPR gør sig gældende: nyfortunapantogfinans.dk

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Den data vi indsamler bruges til at få større kendskab til vores brugere af websitet. Denne brug omfatter bl.a. undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore tjenester og teknologier, herunder visning af indhold, da det er vigtigt for os at forstå hvad der fungerer for brugeren og hvad der ikke gør. Vi benytter ligeledes indsamlet data til at optimere annoncering og remarketing.

Du har til en hver tid retten til at blive glemt, det betyder at du ved at slette dine cookies, i den til besøget benyttede browser, ikke længere fremgår i vores data og statistik.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, at der kan være funktioner og services, du ikke tilbydes, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies (gælder alle browser)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger indsamles når du handler i vores webshop eller benytter vores kontaktformular.

Alle personlige oplysninger og data vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand. Personlige data vil kun blive anvendt til internt brug. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse. Vi har databehandleraftale med de samarbejdspartnere der administrerer, servicere eller på nogen måde er i berøring med vores systemer.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Nyfortuna indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er hjælper med at få hjemmesiden til at fungere som tiltænkt. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøgt siden, osv. Cookies gemmer ikke dine personlige oplysninger, disse overlades alene hvis du benytter vores kontakt formular eller handler i webshoppen.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies:

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om.

Vi bruger script Cookie info, for at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Vi lagrer ingen data ifm. denne cookie.

Præference-cookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

YouTube videoklip. Vi benytter af os indlejret film fra YouTube. Disse benytter sig ikke af cookies i sig selv, men bevæger du dig videre til YouTubes hjemmeside, er det YouTubes cookies som træder i kraft: Googles privatlivspolitik

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger, herunder dine øvrige interesser. Nyfortuna benytter ikke indsamlet data til at kigge på den enkelte bruger, med udelukkende til statistisk information om den samlede brugergruppe, med henblik på at optimere hjemmesiden, markedsføring og vores forretning i al almindelighed.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug på hjemmesiden (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan seperat fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing – anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Nyfortuna benytter ikke indsamlet data til at kigge på den enkelte bruger, med udelukkende til statistisk information om den samlede brugergruppe, med henblik på at optimere hjemmesiden, markedsføring og vores forretning i al almindelighed. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Cookies fra Facebook bruges til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Tilmelding til nyhedsbrev

På Nyfortuna.dk tilbyder vi tilmelding til vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er en service der udsendes til din tilmeldte mail 6-8 gange årligt.

Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes, enten ved at benytte linket i Nyhedsbrevet eller ved at skrive til info@nyfortuna.dk og bede om at blive afmeldt.

Nyfortuna benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Du kan finde deres persondatapolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Vi fører statistik over udsendte mails, så som hvor mange læser det udsendte nyhedsbrev, klikker på indholdet i nyhedsbrevet, eller afmelder sig nyhedsbrevet.

Trustpilot

Nyfortuna benytter Trustpilot til indsamling af kundeoplevelser. Efter en endt handel med Nyfortuna vil du således blive inviteret til at dele din mening med andre potentielle kunder. For at kunne levere denne service deler vi din oplyste mailadresse og dit navn med Trustpilot. Trustpilot kan ikke tilgå informationerne om den handel du har gjort hos Nyfortuna, og det er helt valgfrit at afgive en anmeldelse.

Hvis du vælger at benytte servicen og dele din mening, varetages denne del af persondatahåndteringen af Trustpilot.

Du kan finde Trustpilots persondatapolitik her: https://dk.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms

Spørgsmål

Har du brug for hjælp eller yderligere spørgsmål til vores Persondatapolitik, GDPR og hvordan disse finder anvendelse, er du velkommen til at kontakte os.

Vores samarbejdspartnere