Sælg dine designertasker og – accessories

Nicuma køber dine designertasker og –accessories

Designertasker og -accessories, vi køber

Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Bottega Veneta, Givenchy, Gucci, Prada, Fendi, D&G, Chloe, Alexander McQueen, Balenciaga, Burburry, Jimmy Choo, Mulberry, Vercace, YSL, Tom Ford, Miu Miu og mange flere.

Sådan fungerer det

Aftal tid til vurdering, send eller opload billeder af dine produkter.

Du modtager et købstilbud.

Når du har accepteret tilbuddet, og dine designprodukter er indleveret, udbetales beløbet straks. Kontant eller via bankoverførsel.

Brug for at rejse kontanter hurtigt, og ønsker du ikke at sælge dine smykker?

Nicuma kan give dig et lån med dine designertasker og -accessories som sikkerhed.

Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i vurdering af ædelmetaller og diamanter samt designervarer, og du finder os i både København og Århus.

 

Ønsker du et lån, så kontakt os her.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Om Nicuma

Nicuma køber eller yder lån mod sikkerhed i smykker, ure, guld, sølv, mønter, designertasker og andre relaterede varer. Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i kortfristede lån, og du finder os i både København og Århus.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Lån i smykker, salg eller køb?

Kontakt Frederik hos Nicuma, så hjælper han dig videre i dag, i morgen, i næste uge.

Ring direkte på 72 30 10 71


Pin It on Pinterest

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.