Din indflydelse som kunde er stor

Salg med tilbagekøbsret

Sælg dine effekter med en juridisk bindende ret til, at købe dem tilbage igen inden for den aftalte løbetid!

Denne aftale er for dig, som har behov for et lånebeløb, som er mere eller mindre almindeligt for de fleste mennesker. Udbetalingerne ved et salg med tilbagekøbsret ligger typisk fra 500 kr. og op til 500.000 kr.

Du skal, ved valg af denne aftale, stille med sikkerhed hos os i form af værdigenstande/materielle goder. Dette kan eksempelvis være armbåndsure, designermøbler, biler, motorcykler mv.

Du kan også stille sikkerhed i form af fast ejendom, altså lejligheder og huse.

Vi kan ved denne aftale tilbyde dig udbetalinger fra 10 % og helt op til 75% af værdien af dine effekter. Den procentvise udbetaling fastsættes på baggrund af den ønskede løbetid og typen af værdigenstand som stilles som sikkerhed hos os. Visse værdigenstande er mindre prisfølsomme end andre og svinger derfor mindre i værdi over tid.

Løbetiden hos os er altid minimum 3 måneder og maks. 12 måneder.

Ved et salg med tilbagekøbsret er dine værdigenstande under hele perioden vores ejendom, men du har i den aftale periode til hver en tid ret til, at købe effekterne tilbage igen.

Du kan, såfremt at det måtte være nødvendigt, ansøge om at forlænge din aftale hvis ikke du har mulighed for at købe dine effekter tilbage. Dette kræver at du indbetaler omkostningerne for den nye periode.

Klar til pantelån?

Prøv vores prisberegner på salg med tilbagekøbsret eller pantelån

Det tager dig kun få sekunder…

Pant – spørgsmål og svar. Vi hjælper dig gerne videre.

Læs vores sektion med spørgsmål og svar. Her finder du de typiske spørgsmål om pantelån og pantsætning.

Vores samarbejdspartnere