HOS nicuma HAR VI VORES EGNE VURDERINGSEKSPERTER

Vurdering af guld, smykker og værdier

Kyndig vurdering er en æressag for os!

Vurdering af dine effekter sker af en af vores vurderingseksperter. Alle vores eksperter har relevant uddannelse, hvilket danner grundlag for en reel vurdering af dine værdigenstande.

Vi vurderer værdigenstandene ud fra blandt andet nationale og internationale auktionspriser, nypriser samt vores egne erfaringer med lignende effekter.

Nyprisen på dine effekter har også betydning for din endelige udbetaling. Derfor er det væsentligt, at du medbringer og inkluderer alt original proveniens som du har på dine effekter, herunder kvitteringer, certifikater mv. 

En reel vurdering har stor betydning for din aftale hos os. Jo højere vurdering du får på dine effekter, jo højere udbetaling kan du typisk få.

 

Din mening og dit behov er vigtig for os…

Du har som kunde antagelig selv en ide om hvad dine effekter er værd. Du har sikkert også en idé om hvor meget du har behov for at låne.

Det er derfor vigtigt at du selv melder ud hvad du selv ved om dine effekter, hvad den ønskede løbetid skal være samt hvad det ønskede udbetalte lånebehov er.

Vi bestræber os til en hver tid på at matche de vurderinger og udbetalinger, som du som kunde selv har sat dig for øje når du ansøger om en aftale hos os.

Skulle du ligge inde med effekter som umiddelbart ikke fremgår af de kategorier som vi typisk tilbyder aftaler på baggrund af, kan du altid kontakte os herom. Det kan være at vi bliver klogere…

Det er vigtigt for os at, du føler dig tryg!

Vi opbevarer dine effekter under sikrede forhold...

Pant – spørgsmål og svar. Vi hjælper dig gerne videre.

Læs vores sektion med spørgsmål og svar. Her finder du de typiske spørgsmål om pantelån og pantsætning.

Klar til pantelån?

Prøv vores prisberegner på salg med tilbagekøbsret eller pantelån

Det tager dig kun få sekunder…

Vores samarbejdspartnere