Lån i dine smykker

Vi vurderer dine smykker og giver dig et tilbud baseret på markedsværdien i dag

Smykker, du kan tage lån i

Halskæder, armbånd, armringe, ringe, diamantringe, øreringe, diamantstikker, ure, diamanthaskæder, perler, smykkesæt, sæt med ædelstene, manchetknapper, charms, vedhæng, brocher, bælter, sølv- og guldbarrer, mønter, ødelagte eller beskadigede smykker.

\

Du kan indfri dit lån, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte låneperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved låneaftalens udløb alligevel have brug for at låne i længere tid, kan du forny lånet ved at indgå i en ny låneaftale. Låneperioden vælger du selv: minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke dine værdigenstande retur ved udløb af låneperioden, skal du ikke foretage dig yderligere. Vi er allerede kvit.

Nicuma tilbyder øjeblikkelig udbetaling (kontant eller bankoverførsel) eller et lån baseret på dine værdigenstandes højeste markedsværdi.

Bemærk! Nicumas mindste lånebeløb er kr. 5.000.

Der er ingen månedlige betalinger og intet at betale indtil udløbet af låneperioden. Låneperioden vælger du selv, og den er minimum én måned og maksimum tolv måneder. Du kan dog når som helst i løbet af låneperioden indfri lånet ved at tilbagekøbe dine værdigenstande. Vi opbevarer dine værdigenstande under sikrede forhold, så længe de er i vores varetægt.

Kontakt os her →

Sådan fungerer lån i smykker hos Nicuma

Aftal tid til vurdering, eller send dine varer til os

Efter modtagelse vil vores eksperter vurdere dine varer

Du modtager straks et lånetilbud

Når du har accepteret tilbuddet, udbetales lånebeløbet

Nicuma kan give dig et lån med dine Smykker og dine diamantsmykker som sikkerhed.

Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i vurdering af ædelmetaller og diamanter samt designervarer, og du finder os i både København og Århus.

Ønsker du i stedet at sælge, så kontakt os i dag. Ring 72301071.

Book en tid til vurdering af dine smykker i København eller Aarhus

Kontakt os her →

Send værdigenstande

Nicuma tilbyder fuldt forsikret værdiforsendelse, der giver dig mulighed for at få et lån eller sælge dine smykker, uanset hvor i landet du befinder dig.

Hvor meget kan du låne?

Prøv prisberegneren og få en god idé om hvad du kan låne. Prisberegneren er et redskab til at indikere låneniveau og underliggende vilkår, resultatet er derved ikke et reelt tilbud.

Om Nicuma

Nicuma køber eller yder lån mod sikkerhed i smykker, ure, guld, sølv, mønter, designertasker og andre relaterede varer. Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i kortfristede lån, og du finder os i både København og Århus.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Lån i smykker, salg eller køb?

Kontakt Frederik hos Nicuma, så hjælper han dig videre i dag, i morgen, i næste uge.

Ring direkte på 72 30 10 71


Pin It on Pinterest

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.