Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

sådan fungerer det

Få et lån i dag ved at give Nicuma sikkerhed i dine værdier

Det kan næsten ikke være nemmere! Sælg, eller få et lån i dag ved at give Nicuma sikkerhed i dine værdier. Vi hjælper dig med at udnytte en værdi, der allerede er din. Derfor er metoden også uden økonomisk risiko.

Kontakt os i dag

Få et lån med det samme mod sikkerhed i dine værdigenstande ved at kontakte en af ​​vores vurderingseksperter. Ring 72301071, og hør nærmere, eller ansøg med det samme her. Vi vurderer dine værdier og giver dig et tilbud baseret på markedsværdien i dag.

Acceptér tilbud

Nicuma tilbyder øjeblikkelig udbetaling (kontant eller bankoverførsel) eller et lån baseret på dine værdigenstandes højeste markedsværdi.

Modtag udbetaling

Så snart Nicuma har modtaget dine værdigenstande, kan vi overføre beløbet til din konto, eller, såfremt du ønsker det, udbetale pengene kontant. Vi opbevarer dine værdigenstande under sikrede forhold, så længe de er i vores varetægt.

\

Du kan indfri dit lån, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte låneperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved låneaftalens udløb alligevel have brug for at låne i længere tid, kan du anmode om at forny lånet ved at indgå en ny låneaftale. Låneperioden vælger du i samarbejde med vores eksperter. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke dine værdigenstande retur ved udløb af låneperioden, skal du ikke foretage dig yderligere. Vi er allerede kvit.

smykker

Halskæder, armbånd, armringe, ringe, diamantringe, øreringe, diamantstikker, ure, diamanthaskæder, perler og meget mere…

Ure

Rolex, Panerai, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breguet, IWC, Omega, A Lange & Söhne, Cartier, Breitling, Hublot og mange flere.

Guld

Sølv- og guldbarrer, mønter, tener, granulat, ødelagte eller beskadigede smykker.

Designertasker og -accessories

Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Bottega Veneta, Givenchy, Gucci, Prada, Fendi, D&G, Chloe og mange flere.

Kunst og designmøbler

Moderne kunst og møbler fra anerkendte danske og internationale kunstnere og møbelformgivere, samt genstande af en vis historisk og kulturel værdi. 

Lån i fast ejendom

Har du friværdi, som du vil udnytte? Nicuma kan tilbyde dig et lån mod at tage pant i din ejendom.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hos Nicuma, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den rette løsning.

Ring direkte på 72 30 10 71


Pin It on Pinterest