Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

sådan fungerer det

Det kan næsten ikke være nemmere! Få udbetalt penge i dag ved at give Nicuma sikkerhed i dine værdigenstande.

Vi hjælper dig med at udnytte en værdi, der allerede er din

Nicuma kan udbetale dig penge med det samme ved at du stiller en værdi som sikkerhed. Eksempelvis ure, smykker, guld, tasker, mønter el.lign.)

Teknisk sælger du din værdigenstand og får en option på at købe den tilbage – salg med tilbagekøbsret kalder vi det. Du kan købe din genstand tilbage når som helst og lige når det passer dig. Ønsker du derimod ikke at købe den tilbage, behøver du ikke fortage dig yderligere og vi er allerede kvit.

Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er Nicuma specialist i vurdering af ædelmetaller, smykker, diamanter, ure og designertasker og designeraccessories, og du finder os i både København og Århus

Kontakt os i dag

Få udbetalt penge i dag  ved at kontakte en af ​​vores vurderingseksperter. Ring 72301071, og book tid, eller ansøg med det samme her. Vi vurderer dine værdier og giver dig et tilbud baseret på markedsværdien i dag.

Acceptér tilbud

Nicuma tilbyder øjeblikkelig udbetaling (kontant eller bankoverførsel) baseret på dine værdigenstandes højeste markedsværdi.

Modtag udbetaling

Så snart Nicuma har modtaget dine værdigenstande, kan vi overføre beløbet til din konto, eller, såfremt du ønsker det, udbetale pengene kontant. Vi opbevarer dine værdigenstande under sikrede forhold, så længe de er i vores varetægt.

\

Du kan tilbagekøbe din værdigenstand, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte løbeperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved aftalens udløb alligevel have brug for længere tid, kan du anmode om at forny løbeperioden ved at indgå en ny aftale. Længden af løbtid vælger du i samarbejde med vores eksperter. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke at købe dine værdigenstande tilbage ved udløb af aftalen, skal du ikke foretage dig yderligere. Vi er allerede kvit.

smykker

Halskæder, armbånd, armringe, ringe, diamantringe, øreringe, diamantstikker, ure, diamanthaskæder, perler og meget mere…

Ure

Rolex, Panerai, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breguet, IWC, Omega, A Lange & Söhne, Cartier, Breitling, Hublot og mange flere.

Guld

Sølv- og guldbarrer, mønter, tener, granulat, ødelagte eller beskadigede smykker.

Designertasker og -accessories

Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Bottega Veneta, Givenchy, Gucci, Prada, Fendi, D&G, Chloe og mange flere.

Kunst og designmøbler

Moderne kunst og møbler fra anerkendte danske og internationale kunstnere og møbelformgivere, samt genstande af en vis historisk og kulturel værdi. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os hos Nicuma, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den rette løsning.

Ring direkte på 72 30 10 71


Pin It on Pinterest