Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Lån i dit ur

Vi vurderer dine værdier og giver dig et tilbud baseret på markedsværdien i dag

Ure, du kan tage lån i

Rolex, Panerai, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breguet, IWC, Omega, A Lange & Söhne, Cartier, Breitling, Hublot, Zenith, Jaeger Le Coultre, Longines, Omega, Chanel, Tag Heuer, Tudor, Cartier og mange flere.

Nicuma tilbyder øjeblikkelig udbetaling (kontant eller bankoverførsel) baseret på dine værdigenstandes højeste markedsværdi.

Bemærk! Nicumas mindste udbetalingbeløb er kr. 5.000.

\

Du kan tilbagekøbe din værdigenstand, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte løbeperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved aftalens udløb alligevel have brug for længere tid, kan du anmode om at forny løbeperioden ved at indgå en ny aftale. Længden af løbtid vælger du i samarbejde med vores eksperter. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke at købe dine værdigenstande tilbage ved udløb af aftalen, skal du ikke foretage dig yderligere. Vi er allerede kvit.

Der er ingen månedlige betalinger og intet at betale løbende før ved udløbet af aftaleperioden hvor du kan vælge at benytte din tilbagekøbsoption.

Renterne beregnes for den periode købsaftalen løber, og betales ved af indgåelsen, men du kan når som helst, og allerede fra dag ét benytte din option og tilbagekøbe din genstand. Har du brug for pengene i længere tid, kan du forlænge perioden ved at indgå en ny aftale.

Kontakt os her →

Nicuma kan give dig et lån med dit ur som sikkerhed.

Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i vurdering af ædelmetaller og diamanter samt designervarer, og du finder os i både København og Århus.

Book en tid til vurdering af dit ur i København eller Aarhus

Kontakt os her →

Sådan fungerer det

Aftal tid til vurdering

Efter modtagelse vil vores eksperter vurdere dine varer

Du modtager straks et lånetilbud

Når du har accepteret tilbuddet, udbetales lånebeløbet

Hvor meget kan du låne?

Prøv prisberegneren og få en god idé om hvad du kan låne. Prisberegneren er et redskab til at indikere låneniveau og underliggende vilkår, resultatet er derved ikke et reelt tilbud.

Om Nicuma

Nicuma køber eller yder lån mod sikkerhed i smykker, ure, guld, sølv, mønter, designertasker og andre relaterede varer. Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede i kortfristede lån, og du finder os i både København og Århus.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hos Nicuma, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den rette løsning.

Ring direkte på 72 30 10 71


Pin It on Pinterest