DANMARKS FØRENDE PANTELÅNER MED FLEST ÅRS ERFARING

Nicuma er godkendt pantelåner – tryg og sikker pantsætning

Hos Nicuma bestræber vi os på at afhjælpe dig med økonomiske udfordringer. Vi giver dig mulighed for at låne penge hurtigt og med en fleksibel aftaleperiode.

Mangeårig erfaring og konkurrencedygtige priser

I 2014 fik Nicuma bevilling til at drive pantelånervirksomhed. Vi er i dag Danmarks ældste godkendte pantelåner. Vores mangeårige erfaring sikrer dig tryghed og sikkerhed, når du handler med os.

I sin enkelthed kan du modtage udbetaling hos os ved at stille en sikkerhed i form af dine værdigenstande. Det gør, at vi kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser sammenlignet med typiske online kviklån og kassekreditter.

Hurtigt, nemt og diskret

Der findes mange finansieringsmuligheder i dag, men ofte er det dyrt at optage kortsigtede lån og processen kan være omfattende. Hos os er det eneste krav, at du kan stille sikkerhed i form af dine værdigenstande.

Hos Nicuma er vi professionelle og diskrete, og du kan låne penge, uanset hvilken årsag der ligger til grund. Vi har afdelinger i både København og Aarhus, hvor du kan bestille et personligt møde eller ansøge online.

Tryg og sikker opbevaring af dine værdier

De pantsatte værdier vi modtager bliver opbevaret i bank- eller sikkerhedsboks. I den periode værdigenstanden(e) er i vores varetægt, vil de være omfattet af Nicumas forsikring, og blive deponeret under sikrede forhold. Det betyder, at værdigenstanden(e) er dækket fra det øjeblik, det forlader dine hænder, indtil du har fået dem sikkert og forsvarligt tilbage, så snart dit lån er tilbagebetalt.

Ud over pantsætning tilbyder Nicuma vurdering og salg af guld, enten via personligt møde eller hvor guldet sendes til vurdering.

Det er vigtigt for os at, du føler dig tryg!

Vi opbevarer dine effekter under sikrede forhold...

PERSONLIG SERVICE & EKSPERTISE

Hos Nicuma gør vi os umage for at yde den bedst mulige service og imødekomme dine ønsker samt behov.

Alle medarbejdere hos Nicuma lever og ånder for branchen, og vi sætter stor pris på at holde vores viden ved lige, så vi altid kan foretage en professionel og kompetent vurdering af dine værdier.

TRANSPARENS & DISKRETION

Vores ydelser og priser er gennemsigtige og du kan føle dig tryg, når du handler med os – der er ingen skjulte gebyrer.

Vores kunders oplysninger og værdier behandles altid fortroligt, så der tages hensyn til dit privatliv.

ENKELT OG FLEKSIBELT

Hos Nicuma har vi en enkelt proces fra forespørgsel til udbetaling. Vi går sammen igennem det grundlag, der udgør vores værdisætning, vilkår og betingelser, så du har det fulde overblik – dette sker ved et personligt møde eller over telefonen.

Vi tilbyder fleksible løsninger, så du er godt positioneret til at betale tilbage. I perioden hvor vi opbevarer dine værdier, foregår det under sikrede forhold, så du kan føle dig helt tryg.

Vores samarbejdspartnere