Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Om Nicuma

Vi er eksperter i guld og luksusvarer.
Du finder os i både København og Århus

Nicuma yder lån mod sikkerhed i smykker, ure, guld, sølv, mønter, designertasker og andre relaterede varer. Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede vurdering af ædelmetaller, smykker, diamanter, ure og designertasker og designeraccessories, og du finder os i både København og Århus.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Lån med sikkerhed i værdigenstande er en nem, effektiv og diskret måde at få kontanter på. Vi hjælper dig med at udnytte en værdi, der allerede er din. Derfor er metoden også helt uden risiko.

Nicuma tilbyder hurtige og effektive lån, uanset hvor i landet du befinder dig. Så snart du har godkendt vores værdiansættelse og deponeret dine varer hos os, kan vi betale dig via bankoverførsel eller kontant, hvis du foretrækker dette. Vi opbevarer dine værdigenstande under sikrede forhold, så længe de er i vores varetægt.

Hos Nicuma er du sikret et lån diskret, hurtigt og effektivt.

Når du får et lån hos Nicuma:

\

Du kan indfri dit lån, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte låneperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved låneaftalens udløb alligevel have brug for at låne i længere tid, kan du anmode om at forny lånet ved at indgå en ny låneaftale. Låneperioden vælger du i samarbejde med vores eksperter. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke dine værdigenstande retur ved udløb af låneperioden, skal du ikke foretage dig yderligere; vi er allerede kvit.

Få kontanter hurtigt!

Der er ingen månedlige betalinger og intet at betale indtil udløbet af låneperioden. Låneperioden vælger du selv, og den er minimum én måned og maksimum tolv måneder. Du kan dog når som helst i løbet af låneperioden indfri lånet ved at tilbagekøbe dine værdigenstande.

Gennemskuelige betalingsbetingelser

Renterne beregnes for den periode, lånet er udestående, og betales ved lånets indgåelse, men du kan indfri dit lån når som helst, og allerede fra dag ét, i løbet af låneperioden. Lån kontanter, så længe du har brug for det. Skulle du ved låneaftalens udløb alligevel have brug for at låne i længere tid, kan du forny lånet ved at indgå en ny låneaftale. Låneperioden vælger du selv. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

Lån med sikkerhed i værdigenstande

Lån med sikkerhed i værdigenstande er et godt alternativ til konventionelle lån hos banker, idet du aktiverer værdier, du allerede er i besiddelse af.

Når du tager et lån hos Nicuma, garanterer vi diskretion, effektivitet og konkurrencedygtige vilkår. Vores kontrakter har ingen minimumsperiode og kan indløses når som helst inden for den aftalte låneperiode.

Kontakt os i dag

Få et lån med det samme mod sikkerhed i dine værdigenstande ved at kontakte en af ​​vores vurderingseksperter.

Ring 72301071, og hør nærmere, eller ansøg med det samme her (formular):

Vi vurderer dine værdier og giver dig et tilbud baseret på markedsværdien i dag.

Pin It on Pinterest