Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Nicuma er etableret i 2011 og du finder os i både København og Århus

Om Nicuma

 

Som en af Danmarks førende eksperter inden for luksusvarer er vi specialiserede vurdering af ædelmetaller, smykker, diamanter, ure og designertasker og designeraccessories, og du finder os i både København og Århus.

Nicuma er etableret i 2011 af erfarne guldkøbere og vurderingseksperter og godkendt af de danske myndigheder. Vi tilbyder oftest de bedste markedspriser.

Lån med sikkerhed i værdigenstande er en nem, effektiv og diskret måde at få kontanter på. Vi hjælper dig med at udnytte en værdi, der allerede er din. 

Nicuma tilbyder hurtig og effektiv udbetaling, uanset hvor i landet du befinder dig. Så snart du har godkendt vores værdiansættelse og deponeret dine varer hos os, kan vi betale dig via bankoverførsel eller kontant, hvis du foretrækker dette. Vi opbevarer dine værdigenstande under sikrede forhold, så længe de er i vores varetægt.

Hos Nicuma er du sikret diskret, hurtig og effektivt behandling.

Ved salg med tilbagekøbsret:

\

Du kan tilbagekøbe din værdigenstand, når som helst du ønsker det i løbet af den aftalte løbeperiode, og herefter afhente dine værdigenstande.

\

Skulle du ved aftalens udløb alligevel have brug for længere tid, kan du anmode om at forny løbeperioden ved at indgå en ny aftale. Længden af løbtid vælger du i samarbejde med vores eksperter. Minimum én måned og maksimum tolv måneder.

\

Ønsker du derimod ikke at købe dine værdigenstande tilbage ved udløb af aftalen, skal du ikke foretage dig yderligere. Vi er allerede kvit

Få kontanter hurtigt!

Der er ingen månedlige betalinger og intet at betale løbende før ved udløbet af aftaleperioden hvor du kan vælge at benytte din tilbagekøbsoption.

Løbetiden på din tilbagekøbsoption vælger du selv dog minimum én måned og maksimum tolv måneder. Du kan når som helst indenfor perioden tilbagekøbe dine værdigenstande

 

Gennemskuelige betalingsbetingelser

Renterne beregnes for den periode købsaftalen løber, og betales ved af indgåelsen, men du kan når som helst, og allerede fra dag ét benytte din option og tilbagekøbe din genstand. Har du brug for pengene i længere tid, kan du forlænge perioden ved at indgå en ny aftale.  

 

Lån med sikkerhed i værdigenstande

Salg med tilbagekøbsret er et godt alternativ til konventionelle lån hos banker, idet du aktiverer værdier, du allerede er i besiddelse af.

Når du indgår en aftale med Nicuma, garanterer vi diskretion, effektivitet og konkurrencedygtige vilkår. Du kan tilbagekøbe din genstand når som helst inden for den aftalte løbeperiode.

 

Pin It on Pinterest