72 30 10 71 info@nicuma.dk

Nicuma – din pantelåner i Danmark

NICUMA ER DANMARKS FØRENDE LOVFORMELIGE GODKENDTE PANTELÅNER!

Om Nicuma

I 2014 fik Nicuma bevilling fra politiet til at drive pantelånervirksomhed. Vores formål med Nicuma er at afhjælpe folk, der oplever at stå i en økonomisk udfordrende situation.

Hos Nicuma oplever vi, at vores kunder kæmper med en økonomi der sætter begrænsninger, i stedet for at være problemløsende. Ofte har vores kunder dårlige erfaringer med banker, og har måske ikke muligheden for at optage lån eller kreditter. Vi ser også ofte vores kunder tidligere har benyttet sig af kviklån, men ikke er interesseret i lignende igen.

Vi er af den opfattelse, at alle skal have mulighed for at modtage penge, uanset hvilke årsager der ligger til grund herfor.

 

Du finder Nicuma på Østerbro i København. Det er her du møder os, når du har kontaktet os og bestilt et personligt møde.

Lokalerne har tidligere været en bank hvor vi har fået sat nye sikkerhedsdøre i, så du kan trygt tage dine værdier med herind. De pantsatte værdier vi modtager hos Nicuma, og som kan komme i bankbokse, bliver opbevaret her. Du kan derfor trygt overlade dine værdigenstande til os, da de bliver opbevaret i bank- eller sikkerhedsboks.

Nicuma har også afdelinger i Aarhus,  Tyskland, Spanien og Polen. Her er det overvejende handel med ædelmetaller som fylder i hverdagen, men også pantsætninger.

Vores Statements

Service

God og fair service er en æressag for os…
At være imødekommende er, efter vores mening, ikke raketvidenskab!

Respekt

Vi behandler altid alle kunder med respekt – ligesom vi selv gerne vil respekteres…

Transparens 

Det er vigtigt for os, at du er fuldstændig indforstået med hvem vi er, og hvad vi gør.
Transparens er en af vores kerneværdier!

Ekspertise

Alle medarbejdere hos Nicuma lever og ånder for branchen – vi sætter stor pris på at holde vores viden ved lige.
”Viden er sand, begrundet overbevisning” – (Platon).

Diskretion

Udvis takt. Vores kunders identitet og forehavende behandles altid fortroligt. (Forudsat selvfølgelig, at der ikke er tale om hælervarer, falskneri e. lign, eller mistanke herom)

Gennemsigtighed

Del alt og være eksplicit omkring det.

Indsigt

Vi bestræber os altid på at give dig mest muligt indsigt i de aspekter, som danner grundlag for vores værdisætning, vilkår og betingelser!

Moral

Vær en troværdig rådgiver. Vær ærlig og reel.

Tillid

Tag kunders bekymring og overvejelser alvorligt. Berolig dem ved, at forsyne dem med alle de oplysninger de har brug for. Opfordr dem til at spørge.

Simpelt – på den positive måde

Alt om Nicuma bør være såre enkelt, fra at få et møde, til at få en vurdering, at modtage lånet, og til at indfri det igen.

Personlig behandling

Tilbyd fleksible og skræddersyede løsninger, så enhver kunde er godt positioneret til at betale tilbage.

Vores samarbejdspartnere