Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Pantelån

Læs om vores fordelagtige alternativ til det klassiske pantelån

Sådan fungerer vores service

Få et konkret indblik i vores service, som er den moderne version af det klassiske pantelån. Her sælger du med tilbagekøbsret, hvilket giver masser af fordele og færre risici.

1) Kontakt for en vurdering

Først og fremmest kan du få en gratis og uforpligtende vurdering af din værdigenstand. Når du ringer eller skriver, bliver du sat i kontakt med en af vores vurderingseksperter, som laver vurderingen af din værdigenstand baseret på markedsprisen i dag. Vi har både eksperter inden for guld, sølv, diamanter, ure, tasker, accessoires og meget mere.

2) Acceptér tilbud

Hvis vores tilbud er interessant for dig, kan du vælge at acceptere tilbuddet. Det er naturligvis ganske uforpligtende, og du behøves ikke at acceptere det, hvis du ikke er klar til at benytte netop denne værdigenstand.

3) Modtag udbetaling

Så snart vi har modtaget din værdigenstand, laver vi overførslen af det aftalte beløb. Du har også mulighed for at få udbetalt pengene kontant, såfremt dette ønskes.

Ting du kan optage pantelån i

Diamanter og ædelsten

Guld, sølv og ædelmetaller

Smykker

Ure

Designeraccessories

Mønter

Vores service ift. pantelån

Vores service bliver ofte forvekslet med det klassiske pantelån, fordi mange af kriterierne er de samme. Det er dog ikke et pantelån, vi udbyder, og faktisk er det slet ikke et lån. Sådan helt lavpraktisk sælger du en værdigenstand til os, hvor du så har den eksklusive tilbagekøbsret for en periode.

Fordelen ved vores service er, at du på ingen måde er bundet. Ønsker du ikke at tilbagekøbe genstanden, kan du blot lade os beholde den, og så er vi allerede kvit.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hos Nicuma, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den rette løsning.

Ring direkte på 72 30 10 71

Start din ansøgning her


Pin It on Pinterest