Ring 72 30 10 71 – vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Ring 72 30 10 71
– vi er klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-17

Pantsæt

Prøv vores fordelagtige alternativ

til klassisk pantsætning –

Ansøg allerede i dag

Et smart alternativ til klassisk pantsætning

At pantsætte sine værdigenstande er en måde, hvorpå man kan stille en sikkerhed og dermed få et lån stillet til rådighed. Vi kender også udtrykket ”pant”, når vi køber bil, hvor låneudbydere har pant i bilen. Det betyder, at bilen bliver låneudbyders ejendel, såfremt du ikke har mulighed for at betale dit lån tilbage.

Hos Nicuma tilbyder vi en mulighed, der nærmest er en-til-en er identisk med pantsætning, selvom det dog ikke er ordinær pantsætning. Med vores service laver du et salg med eksklusiv tilbagekøbsret. Du kan altså sælge en værdigenstand og få penge i hånden med det samme. Herefter har du (inden for en aftalt tidsramme) mulighed for at købe din værdigenstand tilbage. Har du ikke pengene eller ønsket om at købe genstanden tilbage, så er du fri af alle forpligtelser, og vi er allerede kvit.

Dette gør vores alternativ til pantsætning mere attraktivt, da du aldrig kan ende med gæld. Du kan naturligvis altid søge om at forlænge din tilbagekøbsret, hvis du ikke ønsker at afgive din værdigenstand, men endnu ikke har pengene til at købe den tilbage.

Hvad kan man pantsætte?

Selvom vi egentlig ikke tilbyder en ordinær mulighed for pantsætning af værdigenstand, så minder vores mulighed så meget herom, at både kunder og mange i branchen kalder det for pantsætning. Derfor vælger vi også, af og til, at refererer til det som pantsætning af vare. Hos Nicuma har vi specialister til at vurdere en række forskellige værdigenstande, og det er derfor disse ting, du kan pantsætte hos os.

 

Pantsæt guld

Mange ejer flere guldsmykker, som ikke bliver brugt i hverdagen. Det kan være alt fra fine arvestykker til gamle smykker, man blot ikke går med mere. Disse kan være meget værd, og i en situation hvor du mangler penge, kan pantsætning af guld være en god løsning.

 

Pantsæt sølv

Ligesom med guld er der naturligvis også mange, som ligger inde med sølvsmykker. Selvom sølv har en lavere værdi end guld, kan det stadig løbe op i store beløb, da man ofte vil have større mængder (i gram) af sølv.

 

Pantsæt diamanter og ædelsten

Pantsætning af diamanter er også noget, vi er specialiseret i. Vi har eksperter, der kan vurdere klarheden og kvaliteten af diamanter, så du er garanteret den korrekte vurdering af dine diamanter. Diamanter kommer ofte i smykker, og vi vurderer naturligvis hele smykkets værdi.

 

Pantsæt ure

Ure kan have en meget stor værdi, og er derfor også populært at pantsætte, når der er brug for lidt ekstra luft i økonomien. Her kender mange til de populære eksklusive mærker som Rolex, Omega og Breitling, men der findes også “mindre kendte” mærker, som kan have en ekstremt høj værdi. Dette er eksempelvis mærker som Patek Philipp, Richard Mille, Jaquet Droz, Ulysse Nardin og Roger Dubuis. Uanset om du ønsker at pantsætte et ur fra et udbredt eller mindre udbredt mærke, så har vi eksperter, der kan lave en korrekt vurdering af dit ur.

 

Pantsæt accessories

Accessories fra kendte mærker (Gucci, Chanel, Mulberry, og Louis Vuitton) kan have stor værdi. Det er ikke unaturligt at se en taske fra et af de kendte mærker til en vurdering på +30.000 kr. Her kommer det dog meget an på standen. Vi vurderer alle accessories. Du kan derfor pantsætte alt fra tasker, bælter og sko til solbriller og halstørklæder.

 

Pantsæt samleobjekter

Der findes en stor kategori af forskellige samleobjekter, som du har mulighed for at pantsætte. I denne kategori er det vigtigt, at objektet har en sjældenhed eller er udformet i ædelmetaller eller med ædelsten. Her kan der eksempelvis være tale om pantsætning af lightere, mønter eller arvestykker.

Fordelen ved vores alternativ til pantsætning

Vi har allerede kort været inde over, hvordan vores service adskiller sig fra en ordinær pantsætning. Det er dog vigtigt for os at gøre det tydeligt, at du på ingen måde kan ende med at være gældsat. Hos os pantsætter du nemlig ikke i den klassiske forstand, men du foretager et frasalg med tilbagekøbsret. Hvor længe du har tilbagekøbsretten er noget, du selv bestemmer. Dog skal perioden minimum være på en måned og maksimum på tolv måneder. Du har dog altid mulighed for at ansøge om at få forlænget tilbagekøbsretten.

Den vigtigste pointe er, at hvis du ikke har økonomien eller lysten til at købe din værdigenstand tilbage, så er vi allerede kvit. Du har derfor ingen mulighed for at ende med stiftet gæld, da der aldrig bliver optaget et lån i ordets egentlige forstand.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hos Nicuma, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den rette løsning.

Ring direkte på 72 30 10 71

Start din ansøgning her


Pin It on Pinterest